Ovidiu Gorie – Videograf Nunta Pitesti
Facebook

Clipuri Video

Videograf Nunta

Imi place sa fiu original, sa creez un film de nunta iar fiecare poveste sa fie unica. Cu experienta bogata in videografia de eveniment putem realiza clipuri cinematice in care povestea voastra de dragoste sa fie ilustrata intr-un mod diferit. Secretul nostru este ca folosim filmarea combinata cu pasiunea iar rezultatul este unul singur, povesti autentice si originale.
Nu sunt un peisagist care sa evidentieze natura in mod direct, mie imi plac emotiile, trairile si momentele  neprevazute, asa ca daca asta cauti de la un videograf de eveniment inseamna ca esti in cautarea unui stil comun cu al meu.
În domeniul videografiei de nuntă, cel mai dorit montaj și cel mai ușor de vizionat este clipul nunții (highlights). Acesta poate fi acompaniat de alte clpuri realizate înainte sau după nuntă.
Montajul mai lung al nunții – filmul nunții – este un produs high-end ce îmbină imaginea în mișcare și sunetul cu povestea cuplului într-un mod inedit. Rezultatul reușește să surprindă privitorii și să-i țină în fața ecranului până la final. Nu vorbim de un produs banal, ci de un rezultat complex, elegant și deosebit, savurat de nenumărate ori cu prietenii și rudele sau chiar revăzut cu plăcere la fiecare aniversare.

 

 

 

 

loading
× Salut ! Sunt online, scrie-mi despre evenimentul tau