Ovidiu Gorie – Videograf de nunta

Inainte sa iti vorbesc videografie, as dori sa ma cunosti inainte ca om.
Sunt comunicativ, sincer si glumet, imi plac oamenii MODESTI si iubesc animalele.
Ca hobby-uri: sofatul, muzica si Netflix si probabil ca orice om, sunt un visator convins.
De la inceput nu vreau sa fiu lipsit de onestitate si sa nu cad in pacatul infatuarii in a spune ca sunt un videograf superior celorlalti.

Sunt doar un om indragostit de imagini, atent la detalii si dornic sa creeze povesti. Imi place sa fiu CREATOR 🙂

Comunicarea este cheia salvatoare in orice situatie, dar conteaza enorm de mult in ce maniera aceasta se desfasoara: directa sau indirecta. Eu o prefer pe cea directa, de aceea prefer sa povestim la o cafea.

Videografia de nunta este de fiecare data o provocare, mereu intalnesti oameni noi, caractere noi, zambete noi, emotii noi, asteptari noi. Tu ce asteptari ai de la mine?

Tehnica mea? Imi place NOUL, asa ca eu imbin stilurile si le optimizez la fiecare nunta imparte.

Fiecare cuplu isi doreste ca ziua nuntii sa fie perfecta si sa-si aminteasca cu drag acele momente, dar timpul va sterge unele amintiri din mintea lor, insa aici intervenim noi pentru a le pastra tot restul vieti.

Rolul nostru este de a surprinde emotia si de a reda acele clipe intr-un mod cat mai placut si cat mai aproape de realitate printr-un montaj ritmic cu miscari dinamice si atentie pentru detalii.

Daca videograful poate sa puna in valoare aceste momente va transforma filmul nuntii intr-o poveste, poveste care va putea fi pastrata peste ani pentru copii si le va prezenta acestora trairile voastre, bucuria si atmosfera din acea zi.

Daca vei considera ca sunt potrivit pentru a fi videograful tau la nunta, atunci scrie-mi, vreau sa ne cunoastem si sa povestim despre voi la o cafea.

 

Ovidiu ( videograf), Georgiana (second shooter), EM si Zian, adica NOI.


Telefon: 0746884045 

Email:  ovidiu@govidstudio.ro