Salutare! Sunt Ovidiu Gorie, videograful tau de nunta.

Inainte sa iti vorbesc despre ceea ce fac, as dori sa ma cunosti inainte ca om si voi fi cat se poate de SINCER cu tine.
Sunt comunicativ, sincer, glumet, iubesc vara, urasc minciuna, cu mult bun simt, imi plac oamenii MODESTI si iubesc animalele ca atare sunt si o fire sensibila, cateodata lenes (am perioade cand vreau o zi numai cu mine)
Ca hobby-uri: sofatul, filmele, muzica si Playstation-ul 🙂
Si probabil ca orice om, sunt un visator convins.

De la inceput nu vreau sa fiu lipsit de onestitate si sa nu cad in pacatul infatuarii in a spune ca sunt un videograf superior celorlalti. Sunt doar un om indragostit de imagini, atent la detalii si dornic sa creeze povesti. Imi place sa fiu CREATOR 🙂
Munca exista in orice meserie, insa ca aceasta sa dea roade vizibile si de calitate, fundamentul de la care pornim trebuie sa fie unul bine creat in functie de cuplul povestii.
Comunicarea este cheia salvatoare in orice situatie, dar conteaza enorm de mult in ce maniera aceasta se desfasoara: directa sau indirecta. Eu o prefer pe cea directa, de aceea prefer sa povestim la o cafea.

Videografia de nunta este de fiecare data o provocare, mereu intalnesti oameni noi, caractere noi, zambete noi, emotii noi, asteptari noi. Tu ce asteptari ai de la mine?

Tehnica mea? Imi place NOUL, asa ca eu imbin stilurile si le optimizez la fiecare nunta imparte.
Unele nunti sunt pline de emotie, altele pur si simplu distractia este la ea acasa, iar altele sunt monotone. Da, nu toate nuntile sunt perfecte, asta a nu inseamna ca nu ma adaptez, din contra, ma focalizez sa iasa totul asa cum a fost in ziua respectiva.
Sunt adeptul atat imaginilor statice (fotografia) cat si a celor dinamice (filmul nuntii), pentru ca cele statice iti ofera momentul in care ai oprit timpul doar pentru tine, ai captat tot universul intr-o fotografie, ce poate fi mai fascinant? Iar filmul nuntii iti ofera un ansamblu de imagini dinamice a celor intamplate, o poveste despre tine cu imagine si sunet.

Cu siguranta esti in cautarea si a unui fotograf de nunta, eu colaborez cu Alex Barbu si ti-l recomand cu toata inimia. Click aici pentru a vedea o parte din fotografiile lui de nunta.

Daca vei considera ca sunt potrivit pentru a fi videograful tau la nunta, atunci scrie-mi, vreau sa ne cunoastem si sa povestim despre voi la o cafea.


Telefon: 0746884045 

Email:  ovidiu@govidstudio.ro